המשחקיה מורידה הילוך

למאזינינו שלום רב,

מה נשמע?

איך הילדים?

טוב, אז תשמעו:

בחצי השנה האחרונה הבאנו לכם את פודקאסט המשחקיה מדי שבוע כדי לבדר, לעניין ולשפוך אור על נושאים שאנחנו אוהבים.

מכיוון שזהו תחביב שלנו, ואנחנו לא רואים מזה שקל (או שניקל), הפקת המשחקיה צריכה לקבל מקום שני אחרי הדברים שאנחנו עושים שחשובים ב"חיים האמיתיים" (אתם יודעים, עבודה, האכלת המשפחה, צפיה בסרטים כחולים וכו')

בעקבות מגבלות הזמן שלנו, החלטנו שכדי לשמור, ואף להעלות, את הרמה במשחקיה, אנחנו עוברים לפורמט דו-שבועי. כלומר, מפרק 30 (שייצא לאור מחר או מחרתיים) נוציא פרק חדש כל שבועיים ולא כל שבוע. אני יודע, זה שובר לכם את הלב. בתקווה, הזמן הנוסף יאפשר לנו לשפר את איכות התוכן שלנו ולעשות תכניות יותר טובות ומעניינות. גם המעורבות שלכם חשובה ונשמח, כרגיל, לקבל מכם משוב, רעיונות ותגובות כמו את מי כדאי לנו לראיין? איזה משחק צריך לבקר? איזה בדיחות של רן לא מצחיקות?

העדכונים באתר לא ייפגעו וימשיכו בלו"ז הנוכחי שלהם (לו"ז? איזה לו"ז?).

אז המשיכו איתנו בחיפוש המתמיד אחרי משחקים מגניבים, משחקנים מעניינים והמתכון האולטימטיבי לעוגת גזר.

מודעות פרסומת
עם התגית: , , ,
פורסם ב-חדשות, כללי
3 תגובות ב“המשחקיה מורידה הילוך
  1. קוסט הגיב:

    עבודה? משפחה? אתם לא רווקים מובטלים ומשועמים עם גישה חינמית לאינטרנט האלחוטי של השכנים?

    מוזר…

    אבל עכשיו אין לכם תירוצים.. שיהיה אבל ממש איכות.. כי חבל אם לא..
    (ואם יבוא לכם בכיף תחזרו לשבועי)

    קוסט.

  2. אמנון הגיב:

    איך אתם עושים לנו את זה? למה אני אקשיב עכשיו בדרכים? מה יהיה עם ווין דיזל?

    ועכשיו ברצינות – תהיתי מתי זה יקרה. כמעט בלתי אפשרי להמשיך ולהפיק תוכניות איכותיות בקצב שבועי (מנסיון אישי). טוב שהורדתם הילוך, אבל אל תשכחו אותנו!

  3. פרסאוס הגיב:

    מתכון מומלץ לעוגת גזר:
    חומרים
    1/2 1 כוסות שמן תירס
    1/4 2 כוסות קמח לבן
    1/2 1 כוסות סוכר
    1/2 1 כפיות קינמון
    1/2 1 כפיות ג'ינג'ר טרי מרוסק
    1/2 כפית אגוז מוסקט
    1/4 1 כפיות אבקת סודה לשתיה
    1/4 1 כפיות אבקת אפייה
    100 גרם אגוזי מלך
    100 גרם צימוקים
    5 ביצים
    400 גרם גזר מקולף ומגורר גס

    אופן ההכנה
    חומרים ל – 2 עוגות (כי את הראשונה גומרים מייד):

    1. שוברים את הביצים לתוך קערה ומוסיפים את הסוכר. מקציפים במהירות גבוהה בדיוק 7 דקות.

    2. מוסיפים את כל השמן בבת אחת ומקציפים עוד 3 דקות במהירות גבוהה.

    3. מוסיפים את הקמח וכל התבלינים ומערבלים במהירות נמוכה עד שאין גושים, בערך דקה וחצי.

    4. מוסיפים את הגזר, האגוזים והצימוקים

    5. מחממים תנור ל –175 מעלות צלזיוס. אם יש לכם ניר אפייה, מרפדים את שתי התבניות, בבסיס וגם בדפנות, ולכל תבנית יוצקים חצי מן התערובת. אם אין – משמנים את התבנית במעט שמן ולתוכה יוצקים מחצית מן התערובת.

    6. אופים על רשת במרכז התנור, 50 דקות, ואז בודקים בעזרת קיסם עץ אם העוגה מוכנה. מחדירים את הקיסם למרכז התבנית. אם הוא יוצא יבש, זה מוכן. אם לא – יהיה מוכן בעוד 5 דקות.

    טיפ: במקום גזר, 500 גרם קישואים מגוררים, עם הקליפה, או 300 גרם תפוחי עץ מגוררים או 400 גרם דלעת – לא מבשולת אבל מגוררת. ואפשר גם לקשט בגרעיני חמניות קלופים מלמעלה, אבל באמת שלא מוכרחים.

    קרדיט לynet:
    http://www.ynet.co.il/ency/1,7340,L-23610,00.html

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: